Muutto

Kaikki on hoidettavissa! Siinä meidän mottomme lyhykäisyydessään. Tarjoamme teille sekä koti- ja toimistomuuttoja että muuttoja ulkomaille, muuttoja vanhainkoteihin tai apua kesämökillä. Periaatteessa autamme teitä minkä tahansa asian kanssa. Asiakkaanamme saatte joustavan ja positiivisen muuttokokemuksen.

Meidän kundit ovat ahkeria, mukavia ja takaavat teille turvallisen tunteen. Me hoidamme kaiken muuttoonne liittyvän. Autot, pakkausmateriaalit, muuttolaatikot jne. Teidän ei asiakkaana kuulu altistua muuton takia ylimääräiselle stressille tai antaa sen vaikuttaa arkeenne. Grabbarna hoitaa kaiken!Kuljetus

Onko teillä mahdollisesti jokin yksittäinen huonekalu joka pitäisi viedä kesämökille? Tai taulu joka pitäisi siirtää? Ehkä teillä on auto jonka haluaisitte vietävän talvisäilytykseen tai huoltoon? Grabbarna Flytt auttaa teitä myös pienempien asioiden kanssa!

Olemme todella joustavia ja pystymme tarjoamaan palveluitamme myös lyhyellä varoitusajalla. (Parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä). Älkää siis turhaan empikö vaan lähettäkää meille sähköpostia tai soittakaa! Grabbarna hoitaa!

Tarjouspyyntö