GRABBARNA FLYTTS HISTORIA

GRABBARNA FLYTT

Grabbarna Flytt är en flyttverksamhet som började år 2015 som ett extraknäck vid sidan om studierna. Tre grabbar som ställde upp när vänner och familj behövde flytthjälp, för att de gillade att umgås och lyfta tungt. Grabbarnas vilja att hjälpa till och gängets förmåga att alltid ha ett leende på läpparna trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar, gjorde att flyttförfrågningarna ökade.


De tre grundarna insåg att de hade något på kroken. Folk var trötta på gammaldags och oflexibla flyttjänster och uppskattade grabbarnas inställning om att fixa allt som kan tänkas behövas fixas vid en flytt. Snart ville så många ha flytthjälp att sex hårt arbetande armar inte räckte till. Grabbarna Flytt behövde fler grabbar. Idag består företaget sammanlagt av ett gäng på cirka 100 anställda och verksamheten fortsätter att växa.


Grabbarna Flytt har utvecklats till ett väletablerat flytt- och logistikföretag med kontor i Helsingfors och Stockholm. En sak har dock inte förändrats – Grabbarna Flytt består fortfarande av ett gäng grabbar som är beredda att fixa allt.

pic2
SNABBT OCH SÄKERT

TJÄNSTER VI ERBJUDER

Grabbarna fixar allt som du kan behöva ha hjälp med vid en flytt. Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig, med såväl hem- och kontorsflyttningar som flyttningar utomlands. Vårt mål är att erbjuda en flytt som tar så lite tid och energi från dig som möjligt.

services image

FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Med över 10 000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och har erfarenhet av större kontorsflyttar. Vi erbjuder det ni behöver!

PACKNING

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten för att säkerställa att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Grabbarna Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att vi fixar allt!

services image
services image

LAGRING

Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Grabbarna har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Grabbarna Flytt löser alla era magasineringsbehov.

Flyttstädning

Vi på Grabbarna Flytt erbjuder även våra kunder flyttstädning. Materialet för flyttstädningen är utvalt med stor omsorg och på så vis kan vi integrera ett miljötänk i vårt arbetssätt. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och garanterar er städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant. Boka in er flyttstädning i samband med er flyttning eller separat och låt Grabbarna ta hand om logistiken.

services image

LÅT OSS SKÖTA DIN FLYTTNING

Vi hjälper er med alla moment som uppstår då ni ska flytta. Låt Grabbarna fixa era flyttbesvär och skippa flyttstressen.

FLYTTA SMIDIGT

TIPS FÖR DIN FLYTT

Läs igenom Grabbarnas hetaste tips för en smärtfri flyttning

image Börja i tid!

Gå igenom vad du har hemma. Mycket av de saker som finns i hushållet kan troligtvis packas ner i förväg, vilket underlättar dagarna innan flyttlasset går.

image Sortera, återvinna och kasta bort

När hushållet packas ner för flytt finns en unik möjlighet att rensa ut och bli av med grejer du inte längre behöver. Sälj på loppis-sajter, ge bort till familj och vänner eller släng bort det du inte längre vill ha. Vi på Grabbarna Flytt hjälper gärna till att sopsortera och köra en runda till återvinningsstationen om det behövs. På så sätt kan vi alla hjälpas åt för en smidig och miljövänlig flytt!

image Märk Flyttlådorna

Flyttkaos kan undvikas med märkta kartonger. Vad de innehåller, om innehållet är ömtåligt eller tungt och var de ska placeras i nya hemmet underlättar för både grabbarna under flytt och för dig vid uppackning. Färgsystem, nummer på lådorna eller listor fungerar toppen för att skapa ett mer organiserat kaos! Smidigast hyr du plast- eller papperskartonger av oss.

Flyttips

Övrigt att tänka på

Det finns en hel del moment som man glömmer bort i samband med flyttning. Kolla igenom vad våra kunder oftast glömmer att fixa

image Ändra din adress

Ett måste som är lätt att glömma är flyttanmälan som kan göras här, https://dvv.fi/sv/flytt. På så vis får bland annat försäkringsbolaget, Skatteverket, din bank, ditt energibolag och andra viktiga organisationer din nya adress i sitt system. Det kan dock vara viktigt att ta kontakt med andra företag som kanske inte blivit meddelade om din flytt, eller skriva i din nya adress när du handlar online. Smsa också den nya adressen till vänner och familj!

image Se över dina abonnemang

El, bredband och tv! Vissa abonnemang kanske ska flyttas, andra sägas upp. Lista upp alla företag och ring dem för att berätta om din flytt. Detta är ett ypperligt tillfälle att jämföra priser och villkor hos olika bolag.

image Hemförsäkring

Det kan också vara bra att slå en signal eller maila ditt försäkringsbolag. Kolla vad det är som gäller. Om du exempelvis flyttar till en bostadsrätt behövs ett så kallat bostadstillägg. Bor du i hyresrätt? Säg upp kontraktet skriftligt tre månader innan.

REFERENSER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

image

Dessa killar levererar, tydliga i sin kommunikation och service inriktade. Deras kundservice är snabba att ge respons per mail och väldigt tydliga i sitt sätt att skriva så inga missförstånd uppstår. Vill ni ha en prisvärd flyttfirma utan att tumma på kvalitén. Ja då ska ni höra av er till dom!"

- Bruno.N, Google
image

Trevliga och hjälpsamma grabbar som hjälpte till med min flytt. Jag ville ha grejer flyttat till 2 olika ställen, men det var inga problem alls! Fick snabbt svar på offertfrågan och fortsatt snabba svar när jag hade frågor. Kommer att använda dem igen!"

- Malin, Google
image

Pga coronan kunde vi inte ta oss till Sverige, utan anlitade Grabbarna Flytt för att tömma ett hem och föra sakerna till Finland. Möbler och dyra musikinstrument skulle plockas upp på fyra olika ställen och tas till två olika adresser. Det var helt underbart att ha med Grabbarna Flytt att göra. Alla mina mejl med märkliga direktiv och ändrade planer besvarades omedelbart, alla var superflexibla och supertrevliga att ha att göra med. Vi hade hela vägen en känsla av att våra ägodelar var i trygga händer - vilket de också var. Proffsigt och samtidigt empatiskt. Rekommenderas varmt!"

- Jessica, Google
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon."

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Väldigt duktiga! Fixade transport mellan Finland och Sverige och en flytt inom Stockholm smidigt och prisvärt. Kundkontakten exemplarisk, tydlig och vänlig, vilket jag uppskattar, eftersom en flytt alltid innebär många stressande manövrer att hålla reda på. Rekommenderar dem förbehållslöst, vilket för mig är ovanligt."

- Maria, Google
image

Flytten från Bulevarden ifrån 240 m2 hem med piano o fullt laddad vind gick galant. Rekommenderar varmt!"

- Tomi M, kund (Facebook review)
image

Jag är jättenöjd!! Trevliga och roliga killar som skötte flytten så snyggt. Allt flöt på mycket snabbare än planerat så de frågade om de fick hänga kvar en stund och hjälpa mig med lite småpyssel. De gjorde en störig dag mycket lättare för mig. Inget snack, det blir grabbarna flytt nästa gång också."

- Susanna, Google
image

Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

Otroligt snabb respons redan vid offertförfrågan med anpassad offert efter mina förutsättningar. Jätteduktiga flyttkillar som var mycket måna om att bohaget skulle ta sig från A till B utan minsta skada. Grabbarna Flytt rekommenderas verkligen!"

- Jenny, Google
image

Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga."

- Marianne M, kund (Facebook review)
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!