MEIDÄN MUUTTOVINKIT

VINKKEJÄ MUUTTOON

image Aloita ajoissa!

Käy rauhassa läpi kotisi irtaimisto. Iso osa tavaroista on mahdollista pakata etukäteen vähän kerrallaan. Näin vältät stressin ja puolisosi kanssa kinaamisen muuttoa edeltävänä iltana!

image Lajittele, kierrätä ja heitä pois!

Kun laitat kotisi pakettiin kannatta myös käyttää tilaisuus hyväkseen ja hankkiutua eroon tavaroista joita et enää tarvitse. Myy netissä, lahjoita lähipiirille tai hyväntekeväisyyteen. Käyttökelvottomat tavarat suoraan roskiin. Käymme tarvittaessa heittämässä kierroksen kaatopaikalle muuton yhteydessä. Näin sujuu helppo ja ympäristöystävällinen muutto!

image Merkitse muuttolaatikot

Merkitsemällä laatikot vältät muuttokaaoksen. Kirjoita laatikkoon sen sisältö ja mihin se tulee sijoittaa uudessa kodissa. Merkitse myös, jos laatikko on erityisen painava tai jos se sisältää helposti särkyvää. Tämä helpottaa sekä Kundien työskentelyä, että purkuasi muuton jälkeen. Esimeriksi numeroidut laatikot tai listat ovat tehokas tapa välttää totaalinen sekasorto. Muutto- tai pahvilaatikot saat kätevästi tilattua meiltä.

VINKKEJÄ MUUTTOON

MUISTA MYÖS SEURAAVAT

image Muuttoilmoitus

Pakollinen mutta helposti unohtuva seikka. Muuttoilmoituksen teet kätevästi internetin kautta osoitteessa https://dvv.fi/muutto. Näin esimerkiksi vakuutusyhtiösi, pankkisi ja verovirasto saavat tiedon osoitteesi vaihtumisesta. Muille, kuten pienemille toimijoille kannattaa erikseen ilmoittaa. Muista myös ilmoittaa lähipiirillesi ja tuttavillesi esimeriksi tekstiviestillä.

image Muista liittymät

Sähkö, laajakaista ja televisio! Jotkut sopimukset pitää muuttaa, toiset irtisanoa. Listaa ylös käyttämäsi palvelut ja soita palveluntarjoajille. Tämä on myös oiva mahdollisuus vertailla ja kilpailuttaa hintoja.

image Kotivakuutus

Vakuusyhtiöön kannatta myös olla yhteydessä. Tarkista mikä homman nimi on. Joudut ehkä purkamaan sopimuksia tai tekemään niissä muutoksia. Aina kannattaa tarkistaa!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!