MEIDÄN TARINAMME

GRABBARNA FLYTT

Grabbarna Flytt muuttofirma sai alkunsa vuonna 2015 kolmen opiskelijan toimesta. Alussa ideana oli yhdessä tienata hieman ”taskurahaa” ja saada ilmaista treeniä painavien kalusteiden kannon myötä. Asiakaskunta koostui alkuun sukulaisista ja lähipiiristä. Kundien positiivinen asenne rikkinäisistä hisseistä ja ahtaista ullakkokomeroista huolimatta johti nopeaan tarjouspyyntöjen lisääntymiseen.-

Yrityksen perustajat tajusivat pian olevan jonkun isomman jäljillä. Asiakkaat olivat kyllästyneitä vanhanaikaisiin muuttopalveluihin ja Kundien periksiantamaton asenne ja ajatus siitä, että kaikki on hoidettavissa, teki asiakkaihin vaikutuksen. Niin monen halutessa apua muuttoihinsa Kundit huomasivat pian kolmen käsiparin olevan riittämätön määrä. Reippaita Kundeja tarvittiin lisää!

Tänä päivänä Grabbarna Flytt koostuu noin 100 työntekijän ringistä ja toiminta sen kun kasvaa. Yritys on nopeasti vakiinnuttanut asemansa erinomaisena muutto- ja logistiikkayrityksenä. Asiakkaita riittää ympäri Eurooppaa ja toimintaa löytyy tänä päivänä Helsingistä ja Tukholmasta. Yksi tärkeä asia ei kuitenkaan ole muuttunut: Grabbarna Flytt koostuu edelleen ryhmästä ahkeria Kundeja, jotka laittavat itsensä likoon mottomme nimissä. Grabbarna hoitaa kaiken!

 • 17290

  MUUTTOJA

 • 96338

  MUUTTOTUNNIT

 • 127

  KUNDEJA & FRIIDUJA

 • 712

  5 TÄHTISIÄ SOSIAALI MEDIA ARVOSTELUJA

GRABBARNA FLYTT HISTORIA

2015

icon

Start-up idea

2016

icon

Vakiintuminen

2017

icon

Kasvu

2018

icon

Tukholma lanseeraus

2019

icon

“Step-Back” & Go!

2020

icon

Tulevaisuus!

image

Start-up idea 2015

Grabbarna Flytt perustettiin kolmen lapsuudenystävän toimesta heidän päätettyänsä, että on aika kehittää Helsingin alueen muuttoalaa uuteen suuntaan. Kundi saivat idean autettuaan läheisiään ja tuttaviaan heidän muuttotarpeidensa kanssa. Saatuaan suuren määrän positiivista palautetta, kundit tarttuivat tuumasta toimeen ja perustivat uuden yrityksen. Alussa muuttoprojektit suoritettiin vuokratulla kalustolla, omilla perävaunuilla ja kolmella parilla käsiä. Yrityksen ensimmäinen virallinen muutto suoritettiin tammikuussa 2015 ja toiminnan ensimmäisen vuoden aikana kundit suorittivat kokonaisuudessaan noin 40 muuttoa.

image

VAKIINTUMINEN 2016

Vuotta 2016 voidaan pitää Grabbarna Flyttin ensimmäisenä virallisena toimintavuotena. Kolme paria käsiä ei enää riittänyt vastaamaan kysyntää ja Kundit päättivät rekrytoida yritykseen lisää henkilökuntaa muun muassa ruotsinkielisestä Kauppakorkeakoulusta Helsingissä, jossa oli monta työhön haluavaa kovan luokan kundia. Vuonna 2016 yritys teki läpimurron, ja idea ystäväyrityksestä muuttui todellisuudeksi. Helsingissä alkoi kiertää tieto uudesta ja innovatiivisesta muuttopalvelusta, mikä johti kysynnän räjähdysmäiseen lisääntymiseen. Lyhyessä ajassa suoritettavien muuttojen lukumäärä nousi kymmenistä muutoista satoihin muuttoihin. Menestyksekäs vuosi päätettiin mallikkaasti Grabbarna Flyttin ensimmäisen oman kuorma-auton ”Pösön” hankintaan. Kuorma-auto teipattiin yrityksen värein ja logoin ja yhä useampi huomasin uuden yrityksen tulleen markkinoille.

image

KASVUA, KASVUA & KASVUA 2017

Jos voisimme kuvata vuoden 2017 tavoitetta yhdellä sanalla, olisi se kasvu. Kundit ymmärsivät kehittäneensä jotakin, joka herätti suurta kiinnostusta sekä asiakkaiden, että nuorten työntekijöiden parissa. Yrityksestä muodostui työpaikka, jossa nuoret opiskelijat viihtyivät ja halusivat antaa kaikkensa kovan työn parissa. Grabbarna Flyttin tuotemerkki kasvoi myös huomattavasti vuonna 2017. Erilaisten yhteistyöprojektien myötä yrityksen tuotemerkki liitettiin suuriin somevaikuttajiin ja näkyvyys markkinoilla lisääntyi huimaa vauhtia. Tuotemerkin esiintyminen sosiaalisessa mediassa, kuten Kenza Zouteinsin youtube vloggissa, laittoi liikkeelle huhut siitä, että yritys olisi mahdollisesti laajentamassa toimintaansa rakkaaseen länsinaapuriin, Ruotsiin. Vuoden 2017 aikana Grabbarna Flytt aloitti muuttojen suorittamisen myös Tukholmassa ja suunnitelmissa oli avata uusi toimipiste Ruotsissa mahdollisimman pian.

image

STOCKHOLM LAUNCH 2018

Vuoden 2017 vahvan suorituksen ja noin 250% kasvun jälkeen Grabbarna Flytt oli vihdoinkin valmis avaamaan uuden toimipisteensä Tukholmassa. Helmikuussa 2018 avattiin Grabbarna Flytt virallisesti Tukholmassa ja uuden toimipisteen sijainniksi tuli Kungsholmen. Grabbarna Flyttin aloitus Tukholmassa oli menestys! Yrityksellä oli jo ennestään erinomainen maine Tukholman alueella ja kysyntää palvelulle oli rutkasti. Toiminta sekä Helsingin, että Tukholman alueella mahdollisti uusien projektien aloittamisen ja petasin jonkin paljon suuremman alkua.

image

"STEP BACK" AND GO 2019

Vuonna 2019 Grabbarna Flytt joutui ottamaan askeleen taaksepäin ja keskittymään toimintatapojensa kehittämiseen, jotta yrityksen alkuperäinen idea pystyttäisiin säilyttämään myös tulevaisuudessa. Vuoden aikana Grabbarna Flytt kehitti sekä yrityksen sisäisiä, että ulkoisia toimintatapoja ja systeemejä. Vuosi 2019 oli yrityksen tähän mennessä haasteellisin vuosi. Vastoinkäymisiä oli monia, mutta nämä kohdattiin samalla periksiantamattomalla asenteella, josta kaikki oli alun perin lähtenyt liikkeelle. Vuoden lopussa Grabbarna Flytt oli parempi kuin koskaan ennen! Vuosi 2019 opetti sen, että joskus on otettava askel taaksepäin, jotta kykenisi havaitsemaan tien eteenpäin. Opit eivät todellakaan menneet hukkaan ja tuleva vuosikymmen tulee ehdottomasti olemaan MEIDÄN vuosikymmenemme!

image

Markkinoiden valtaus, uudet toimitilat, yhteistyökumppanit & lisäpalvelut 2020

Edeltävän vuonna tehdyt muutokset tekivät tehtävänsä ja se on näkynyt yrityksen kehityksessä toden teolla. Vuoden 2020 aikana Grabbarna Flytt on ehtinyt: Hankkia uudet, noin 7 kertaa suuremmat toimitilat Helsingissä, Aloittaa varastointipalveluiden tarjoamisen asiakkailleen Helsingissä, Tehdä huiman alun vuodelle ja kasvattamaan toimintaansa Tukholmassa vauhdilla, Hankkimaan uusia yhteistyökumppaneita Vuodesta 2020 ei ole ehtinyt vierähtää, kun pari kuukautta ja kaikki tämän on jo saavutettu…. stay tuned for more!

UUSIMMAT UUTISET

NEWS & STORIES

news image STORIES

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

news image STORIES

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt on Hangossa toimivan Hotel Regattan ylpeä yhteistyökumppani. Grabbarna Flyttin tehtäviin sisältyy Hotell Regattan logististen haasteiden nopea ratkaisemin.

news image STORIES

Zarro Sisustus

Grabbarna Flytt ja sisustusliike Zarro tekevät läheistä yhteistyötä, kun tarve pienemmille kuljetuksille ja logistisille ratkaisuille ilmaantuu.

news image STORIES

BO LKV

Grabbarna Flytt & Bo Lkv tekivät tiivistä yhteistyötä lähes 2 vuoden ajan ja toimivat toistensa tukena molempien yritysten kasvuvaiheessa Helsingissä.

news image STORIES

Janni Deler & Jon Olsson – Monaco

Vuosi on 2016 ja Grabbarna suorittavat kuukaudessa noin 15-20 muuttoa Helsingissä. Netissä liikkuu huhuja siitä, että yksi Ruotsin tunnetuimmista bloggareista Janni-D etsii muuttoapua Monacoon. Lue lisää tästä!

news image STORIES

Kenza Yhteistyö

Vuonna 2017 Grabbarna Flytt oli jo suorittanut runsaasti muuttoja Tukholmaan ja suunnitelmissa oli perustaa uusi toimipiste Tukholman alueelle. Isona apuna uuden toiminnan lanseeraamiselle Tukholmassa oli muutto, jonka kundit suorittivat bloggarikuni

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!