services image

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

Grabbarna Flytt ilmastokompensointi

Grabbarna Flytt sitoo muuttoautojensa dieselin kulutuksesta aiheutuvat päästöt Suomen metsiin yhdessä Evergreen Finlandin kanssa.

Evergreen Finland perustettiin kesällä 2019, kun kaksi nuorta opiskelijaa halusivat hyödyntää Suomen maailman johtavaa metsäasiantuntemusta ja mahdollistaa suomalaisille yrityksille hiilidioksidipäästöjen poistamisen ilmakehästä. Evergreen Finlandin tavoite on nostaa kestävän kehityksen tasoa Suomessa yhdessä suomalaisten yritysten kanssa. Evergreen Finland sitoo hiiltä istuttamalla vanhoille peltomaille havumetsää ja suojelemalla sitä Itä- ja Keski-Suomessa.

Vuonna 2019 Grabbarna Flyttin muuttoautot ajoivat Suomessa ja Ruotsissa yhteensä noin.140.000 kilometriä, joka aiheutti noin.64 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Hiili sidotaan Pihtiputaalla, jonne Evergreen Finland on syksyllä 2020 istuttanut metsää Grabbarna Flyttille sekä muille vastuullisesti toimiville yrityksille.

Vuoden 2020 aikana Grabbarna Flyttin toiminta on laajentunut ja siihen sisältyy muun muassa enemmän muuttoja sekä toimistotila Tukholmassa. Vuodelta 2020 Grabbarna Flytt sitoo dieselin päästöjen lisäksi myös toimiston sähkönkäytöstä sekä mahdollisten joukkoliikenne-, auto- ja lentomatkoista aiheutuvat päästöt Suomen metsiin yhdessä Evergreen Finlandin kanssa.

”Grabbarna Flytt on aidosti kiinnostunut luonnon hyvinvoinnista. Sen lisäksi, että sidomme yhdessä Grabbarna Flyttin kanssa heidän päästönsä Suomen metsiin, pyrimme myös jatkuvasti nostamaan heidän kestävän toiminnansa tasoa. Yhteinen tavoitteemme on vähentää Grabbarna Flyttin päästöjä mahdollisimman paljon. Tähtäämme tulevaisuudeessa siihen että, muuttoautot vaihdetaan sähköautoiksi, suosimalla vihreää sähköä ja kommunikoimalla etänä Suomen ja Ruotsin välillä,”
– M.Planting, Co-Founder & CEO, Evergreen Finland

Lue lisää Evergreen Finlandistä tästä!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!