services image

Janni Deler & Jon Olsson – Monaco

Vuosi on 2016 ja Grabbarna suorittavat kuukaudessa noin 20-30 muuttoa Helsingissä. Netissä liikkuu huhuja siitä, että yksi Ruotsin tunnetuimmista bloggareista Janni-D etsii muuttoapua Monacoon.

Hetkessä muuttovastuu on kundien harteilla ja pakettiauto matkalla etelään. Pitkä matka vie kundit Ruotsin, Tanskan, Saksan, Itävallan, Liechtensteinin, Sveitsin, Italian ja Ranskan läpi, kunnes he lopulta saavuttavat Jannin & Jon Deler-Olssonin Monacossa. Hikisen muuton jälkeen luvassa on vielä hyvää ruokaa ja naurua ennen, kun pakettiauto aloittaa matkansa takaisin Helsinkiin.

Erinomaisesta muutosta tuli keskustelun aihe sekä Ruotsissa, että Suomessa ja asetti Grabbarna Flyttin logistiikan kartalle, uutena ja jännittävänä toimijana.

Tänä päivänä Grabbarna Flytt toimii sekä Helsingissä, että Tukholmassa ja yritys on kasvattanut toimintaansa huimasti molemmilla markkinoilla. Tämä, hyvät lukijat, on kuitenkin vasta alkua jollekin paljon suuremmalle tulevaisuudessa!

Voitte lukea lisää Kundien matkasta Monacoon tästä linkistä:

Stay tuned!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!