services image

Kenza Yhteistyö

Vuonna 2017 Grabbarna Flytt oli jo suorittanut runsaasti muuttoja Tukholmaan ja suunnitelmissa oli perustaa uusi toimipiste Tukholman alueelle. Isona apuna uuden toiminnan lanseeraamiselle Tukholmassa oli muutto, jonka kundit suorittivat bloggarikuningattarelle Kenzalle.

Projekti sai suurta näkyvyyttä Kenzan sosiaalisessa mediassa ja Grabbarna Flyttin omissa tiedotuskanavissa. Tästä lähti liikkeelle huhu siitä, että tulevaisuuden muuttopalvelu on vihdoinkin rantautunut Tukholmaan!

Voitte lukea lisää projektista seuraavasta linkistä:

Tänä päivänä Tukholman toiminnassa on mukana noin 20 – 30 kovan luokan kundia, jotka suorittavat noin 100 – 130 mahtavaa muuttoa kuukaudessa. Kuvioissa on myös mukana hienoja yhteistyökumppaneita ja tämä on vasta alkua Grabbarna Flyttin toiminalle Tukholmassa!

Tehkää siis kuten Kenza ja tuhannet muut tyytyväiset asiakkaat, valitkaa Grabbarna Flytt ja antakaa meidän hoitaa KAIKKI

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!