services image

Padelturnaus

Yrityksen perustamisesta lähtien olemme panostaneet vahvasti ryhmähengen ja korkean työmoraalin ylläpitämiseen yrityksessämme. Perustajien ollessa entisiä urheilijoita on opit otettu huippu-urheilun piireistä, jossa ryhmän toimivuuden tärkeys lopputuloksen kannalta ymmärretään.

Kundit ovat menneiden vuosien aikana pelanneet yhdessä kaikkea lätkästä Hartwall Areenalla, shuffleboardiin Kungsholmenilla. Vuodesta 2018 lähtien olemme järjestäneet vuosittaisen padelturnauksen, jossa kruunataan Grabbarna Flyttin kovimmat pelaajat vuoden padelmestareiksi!

Padelturnaukset ovat olleet suurmenestys kahtena edeltävänä vuotena ja mestarit on kruunattu aurinkoisessa kesäsäässä jännittävien otteluiden jälkeen. Vuonna 2019 kutsuttiin turnaukseen mukaan myös Grabbarna Flytt Tukholman kovimpia pelaajia. Tämän johdosta tulemme vuonna 2020 järjestämään Helsingin ja Tukholman kundien yhteinen turnaus, jossa vihdoinkin otetaan selvää siitä, kumpi maa ansaitsee tulla kruunatuksi mestariksi.

Tulokset julkaistaan sosiaalisessa mediassa kaikkien kiinnostuneiden nähtäväksi!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!