services image

Zarro Sisustus

Grabbarna Flytt ja sisustusliike Zarro tekevät läheistä yhteistyötä, kun tarve pienemmille kuljetuksille ja logistisille ratkaisuille ilmaantuu.

Asiakkaanamme Zarrolla on tarvetta sekä Suomen sisäisille kuljetuksille, että kuljetuksille Suomen ja Ruotsin välillä. Grabbarna Flytt on kehittänyt Zarrolle räätälöidyn palvelupaketin, joka mahdollistaa sen, että Zarrolla on käytettävissään edullinen kuljetusvaihtoehto maiden välillä.

Yhteistyö hyödyntää molempia osapuolia ja mahdollistaa kuljetuskustannuksien sekä päästöjen vähentämisen yhdistämällä Zarron yksittäisiä kalustekuljetuksia Grabbarna Flyttin maiden välillä tapahtuvan muun tavaraliikenteen kanssa.

Onko teidän yrityksellänne tarvetta samankaltaisille palveluille Suomen sisällä tai maiden välillä? Ottakaa yhteyttä asiantuntijoihimme niin voimme rakentaa teille räätälöidyn palvelun, jossa tehokkuus ja ympäristöystävällisyys on taattua!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!