MUUTTOPALVELU

Muuttopalvelu Helsinki

Autamme teitä kaikkien muuttotarpeidenne kanssa. Grabbarna Flytt palvelee sekä yrityksiä, että yksityishenkilöitä yli 9 000 muuton vankalla kokemuksella! Kuluneiden vuosien aikana olemme kohdanneet suurimman osan alan haasteista ja olemme aina valmiita löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Tarjoamme myös yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä logistisia ratkaisuja, niin lyhyelle kuin myös pidemmälle aikavälille. Tarjoamme teille juuri sitä palvelua, jota te tarvitsette!

Lue lisää alhaalta!

Yksityishenkilöiden muutot

Grabbarna Flytt tarjoaa teille kaiken, minkä tarvitsette muuttoanne varten. Voitte valita juuri teille sopivan muuttopaketin, yksittäisten kalusteiden muutosta, koko kodin pakkaukseen ja muuttoon. Meiltä saatte myös muuttoon tarvittavat laatikot ja pakkausmateriaalit. Muuttopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös varastointipalveluita ja kuljetuspalvelua kierrätyskeskukseen tai sorttiasemalle. Suuremmille muutoille tarjoamme ilmaisen arviointikäynnin paikan päällä.

Yritysmuutot

Yritysmuutot

Tarjoamme muuttoja kaiken kokoisille yrityksille, yhden henkilön pienyrityksistä monen sadan henkilön yrityksiin. Tämän lisäksi tarjoamme yrityksille myös logistisia palveluita kuten jatkuvia kuljetuksia, asennus- ja kokoamistöitä sekä ulkomaankuljetuksia. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja voimme yhdessä rakentaa juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan palvelupaketin.

Yrityksille tarjoamme ilmaisen arviointikäynnin, jolla kartoitetaan muuton tarpeet ja varmistetaan, että muutto suoritetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Ulkomaanmuutot

Unelmoitteko ulkomaille muuttamisesta tai onko teidän muutettava esimerkiksi työn perässä? Riippumatta muuttotarpeenne syystä, olemme aina valmiita auttamaan teitä! Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja turvallista muuttopalvelua koko Euroopan alueella. Suoritamme lisäksi jatkuvasti muuttoja Suomen ja Ruotsin välillä ja voimme sen myötä tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä hintoja myös pienemmille kuljetuksille maiden välillä.

Olkaa siis yhteydessä meihin, jos teillä on tarvetta ulkomaan muutoille tai kuljetuksille, niin voitte yhdessä asiantuntijoidemme kanssa rakentaa juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan ratkaisun

Kierrätyspalvelut

Kestävä kehitys on keskeinen osa arvomaailmaamme ja pyrimme toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti jätteiden ja vanhojen kalusteiden käsittelyssä.

Muuttojen yhteydessä moni haluaa päästä eroon vanhoista kalusteista, joille ei enää ole käyttöä. Kuljetamme mahdollisuuksiemme mukaan vanhoja kalusteita kierrätykseen, jotta ne voisivat olla hyödyksi jollekin toiselle tulevaisuudessa. Rikkinäisiä tavaroita ja jätteitä kuljetamme Pääkaupunkiseudun Sorttiasemille, jossa jätteet lajitellaan ja kierrätetään materiaaliensa mukaan. Otamme myös vastaan luottamuksellisia asiakirjoja ja kuljetamme ne asianmukaisesti tuhottavaksi.

Kierrätys- ja Sorttiasema kuljetukset ovat joustavasti järjestettävissä sekä erikseen, että muuttojen yhteydessä.

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!