PAKKAUS

Huolellinen pakkaus on olennainen osa onnistunutta muuttoa, millä varmistetaan kalusteiden ja irtaimiston ehjänä säilyminen. Tarjoamme asiakkaille monipuolisia pakkauspalveluja, kodin irtaimiston ja herkkien esineiden pakkauksesta suurien kalusteiden asianmukaiseen suojaukseen. Jotta muuttonne sujuisi mahdollisimman tehokkaasti on tärkeää, että ilmoitatte pakkaustarpeesta etukäteen. Monissa tapauksissa on tehokkaampaa suorittaa pakkaus päivää ennen itse muuttoa. Hoidamme kaiken!!

Joissainkin tapauksissa, halutaan pakkaus suorittaa itse. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos haluaa säästä hieman muuton kuluista ja olemme tästä syystä kirjoittaneet asiakkaillemme kokoelman neuvoja pakkausta varten. Kaikki pakkaukseen tarvittavat materiaalit ovat saatavilla meiltä ja voimme toimittaa niitä teille toivomuksenne mukaan.

Neuvoja pakkaukseen
  1. Käyttäkää pakkaukseen jykevärakenteisia ja mitoiltaan samankokoisia laatikoita
  2. Pakatkaa laatikot maltillisella määrällä tavaraa
  3. Suojatkaa särkyvä irtaimisto huolella ja varmistakaa tavaroiden liikkumattomuus laatikoissa
  4. Jätesäkit soveltuvat hyvin tekstiilien ja pehmeiden tavaroiden pakkaamiseen
  5. Suojatkaa peilien ja taulujen reunat huolellisesti

Jos haluatte lisää ohjeistusta pakkaukseen voitta aina olla yhteydessä meihin. Asiantuntiamme auttavat teitä mielellään!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!