services image

VARASTOINTI

Lähestyykö putkiremontti tai onko tarvetta ylimääräiselle varastointitilalle? Ei hätää, Grabbarna Flytt tarjoaa tarpeidenne mukaista varastointia lämmitetyissä ja turvallisissa tiloissa!

Tiloissamme on mahdollista varastoida sekä yksittäisiä tavaroita, että kokonaisen kodin kalusteet ja irtaimisto. Varastointia on saatavilla 2m2:stä lähtien, aina 10m2 asti. Suurempia varastointitarpeita varten voidaan myös useampi varastotila yhdistää, asiakkaan toiveiden mukaisesti. …..

Varastointitilamme ovat varustettu valvontakameroilla ja tiloihin on pääsy ainoastaan Grabbarna Flyttin kautta. Tällä tapaa varmistetaan, että asiakkaan omaisuus pidetään turvassa koko varastointijakson ajan.

MINKÄ KOKOINEN VARASTO TARVITSEN?

Varastointitarvetta arvioidessanne suosittelemme laskemaan sen varaan, että kodin varastointiin vaaditaan noin kymmenesosa kodin koosta, neliömetreissä laskettaessa. Todellinen tilan tarve tulee toki vaihtelemaan varastoitavien tavaroiden määrän ja laadun perusteella.

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!