VARASTOINTI

Lähestyykö putkiremontti tai onko tarvetta ylimääräiselle varastointitilalle? Ei hätää, Grabbarna Flytt tarjoaa tarpeidenne mukaista varastointia lämmitetyissä ja turvallisissa tiloissa! Tiloissamme on mahdollista varastoida sekä yksittäisiä tavaroita, että kokonaisen kodin kalusteet ja irtaimisto. Varastointia on saatavilla kaikissa eri kokoluokissa. Varastointitilamme ovat varustettu valvontakameroilla ja tiloihin on pääsy ainoastaan Grabbarna Flyttin kautta. Tällä tapaa varmistetaan, että asiakkaan omaisuus pidetään turvassa koko varastointijakson ajan.

Minkä kokoinen?

Varastointitarvetta arvioidessanne suosittelemme laskemaan sen varaan, että kodin varastointiin vaaditaan noin kymmenesosa kodin koosta, neliömetreissä laskettaessa. Todellinen tilan tarve tulee toki vaihtelemaan varastoitavien tavaroiden määrän ja laadun perusteella.

Turvallisuus

Varastointitilamme ovat varustettu valvontakameroilla ja tiloihin on pääsy ainoastaan Grabbarna Flyttin kautta. Tällä tapaa varmistetaan, että asiakkaan omaisuus pidetään turvassa koko varastointijakson ajan.

Tilaa varastointi

Jos olet kiinnostunut varaamaan varastointitilaa pidemmäksi ajaksi tai vain muutamaksi viikoksi / päiväksi, ota yhteyttä meihin ja me ratkaisemme tämän ongelman puolestasi. Grabbarna Flytt tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja myös varastoinnissa.

Lähetä varastointipyyntösi joko tarjouspyyntölomakkeemme kautta tai sähköpostitse / puhelimitse alla olevaan osoitteeseen / puhelinnumeroon:

info@grabbarnaflytt.fi / 040 55 22 144

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!