image image

MUUTTO

image image

PAKKAUS

image image

VARASTOINTI

image image

MUUTTOSIIVOUS

services image

MUUTTOPALVELU

Autamme teitä kaikkien muuttotarpeidenne kanssa. Grabbarna Flytt palvelee sekä yrityksiä, että yksityishenkilöitä yli 9 000 muuton vankalla kokemuksella! Kuluneiden vuosien aikana olemme kohdanneet suurimman osan alan haasteista ja olemme aina valmiita löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Tarjoamme myös yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä logistisia ratkaisuja, niin lyhyelle kuin myös pidemmälle aikavälille. Tarjoamme teille juuri sitä palvelua, jota te tarvitsette!

PAKKAUS

Huolellinen pakkaus on olennainen osa onnistunutta muuttoa, millä varmistetaan kalusteiden ja irtaimiston ehjänä säilyminen. Tarjoamme asiakkaille monipuolisia pakkauspalveluja, kodin irtaimiston ja herkkien esineiden pakkauksesta suurien kalusteiden asianmukaiseen suojaukseen. Jotta muuttonne sujuisi mahdollisimman tehokkaasti on tärkeää, että ilmoitatte pakkaustarpeesta etukäteen. Monissa tapauksissa on tehokkaampaa suorittaa pakkaus päivää ennen itse muuttoa. Hoidamme kaiken!!

services image
services image

VARASTOINTI

Lähestyykö putkiremontti tai onko tarvetta ylimääräiselle varastointitilalle? Ei hätää, Grabbarna Flytt tarjoaa tarpeidenne mukaista varastointia lämmitetyissä ja turvallisissa tiloissa! Tiloissamme on mahdollista varastoida sekä yksittäisiä tavaroita, että kokonaisen kodin kalusteet ja irtaimisto. Varastointia on saatavilla kaikissa eri kokoluokissa. Varastointitilamme ovat varustettu valvontakameroilla ja tiloihin on pääsy ainoastaan Grabbarna Flyttin kautta. Tällä tapaa varmistetaan, että asiakkaan omaisuus pidetään turvassa koko varastointijakson ajan.

MUUTTOSIIVOUS

Me Grabbarna Flytt:illä tarjoamme asiakkaillemme myös muuttosiivousta. Muuttosiivoukseen tarvittava kalusto on valittu huolellisuudella ja näin varmistamme myös ympäristöystävällisyyden meidän toiminnassamme. Vaatimuksemme työn suhteen ovat korkeat ja takaamme korkealaatuisen siivouspalvelun. Muuttosiivouksen kuuluu kodin kaikkien pintojen tarkka ja karkea siivous. Varaa muuttosiivouksesi muuton yhteydessä tai erikseen, ja anna Grabbarna Flytt:in hoitaa logistiikka-asiat puolestasi.

services image
GRABBARNA FLYTT

MEISTÄ SANOTTUA

image

Aamupäivällä soitin, että omat voimat alkaa loppua muuton viimeistelyssä: suurin osa jo muutettu, mutta vielä vaan omakotitalon kellari ja varastot ovat täynnä kaikkea sekalaista. Iltapäivällä nämä kaverit saapuivat kahdella autolla ja hyvällä asenteella pakkasivat ja tyhjensivät paikat. Osan veivät sorttiasemallle ja loput saivat mahtumaan liian pieneen varastoon. Paras palvelu ikinä!”

- Minttu O., asiakas, Google review
image

Toimistomme muutto sujui mallikkaasti ja kuten oli etukäteen sovittu sekä hinnan että aikataulujen suhteen. Yhteydenpito oli helppoa ja nopeaa. Suosittelen ehdottomasti.”

- Riikka S., asiakas, Google review
image

Kaikki tapahtui juuri niinkuin oli sovittu! Täsmällisiä, luotettavia, kohteliaita ja osaavia. Kaikki, mitä hyvältä muuttofirmalta voi odottaa. Kaksi hankalaa esinettä saatiin tuotua vaikeista portaista helposti. Suosittelen lämpimästi!”

- Antti K., asiakas, Google review
image

Grabbarna Flytt helped us move from Hjorthagen to Vasastan and after barely 5 hours we were done. I’m so happy they helped us, I don’t think you can find faster guys than them!”

- Kenza Zouiten, influencer & blogger
image

Kaikki toimi kuten pitääkin, nopeaa ja luotettavaa toimintaa alusta loppuun. Voin suositella, aion itse käyttää jatkossakin.”

- Timo L., asiakas, Google review
image

Todella tehokas muutto, tullaan ehdottomasti seuraavassakin muutossa käyttämään Grabbarna Flyttiä.”

- Satu H., asiakas, Google review
image

Superkundeja, hieno asenne ja ylipäätään loistavaa asiakaspalvelua koko buulaagilta. Tapaus oli varsin kinkkinen sohvagate ja ylimääräisiä kapuloitakin pyöri rattaissa. Grabbarna fixar allt, sanovat. Niin tekivät. Ei onnistunut Posti, eikä Niemi.” Tack, grabbarna. Teitä on ilo suositella.

- Mervi K, asiakas, Facebook review
image

Luckily we had some incredible help from Grabbarna Flytt who picked up all of Jannis stuff in Stockholm and drove it down here. Such a great crew, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!”

- Jon Olsson & Janni Déler
image

Vuosikymmeniä tapahtumatuottajana toimineen kokemuksella voin todeta, että Grabbarna Flytt -konsepti toimii kaikin puolin ihailtavan kiitettävästi.”

- Pertti S., asiakas, Google review
image

Joustava ja sujuva palvelu. Ystävällistä ja tehokasta työtä. Paras muuttopalvelu ikinä.”

- Minttu O, asiakas, Facebook review
image

Todella ammattilaisia. Kaikki sujuu ”kuin tanssi” Huomaavaisia, huolellisia ja todella ystävällisiä. Paremmin ei voisi muutto mennä?”

- Panu I., asiakas, Facebook review
image

Kundit hoitivat muuton huolella, joustavasti ja hymyssä suin, kuten lupaavatkin. Iso kiitos!”

- Hilla S., asiakas, Facebook review
GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!