services image

Crosskey

Crosskey on yritys, joka tarjoaa joustavia sekä moduulipohjaisia taloudellisia ratkaisuja. Crosskey:n toimipisteet sijaitsevat Ahvenanmaalla (Maarianhamina), Tukholmassa (Ruotsi), Turussa (Suomi) sekä Helsingissä (Suomi).

Lue lisää Crosskey:stä osoitteessa: https://www.crosskey.fi/

Grabbarna Flytt ja Crosskey suorittivat yhteisen projektin joulukuussa 2020. Crosskey olivat heille räätälöityneiden logistisien ratkaisujen tarpeessa. Crosskey järjestivät Webinaarin asiakkailleen ja sen myötä he halusivat myös lähettää heille ”Gourmet-laatikkoja’’. Koska asiakkaat osallistuivat webinaariin kotoa, tuli laatikot myös toimittaa heidän kotiovillensa.

Grabbarna Flytt kehitti kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisälsi laatikoiden lastmile-kuljetuksen asiakkaiden koteihin asti. Tämä toteutettiin samanlaisessa hengessä, kun Crosskey itse omissa palveluissaan, joustavasti ja ammattimaisesti. Grabbarna Flytt olivat vastuussa monen sadan laatikon kuljetuksesta ympäri Helsinkiä ja Tukholmaa, ja lopputuloksena oli tyytyväisiä asiakkaita!

Tämä oli esimerkki siitä, mitä räätälöityjä palveluja me Grabbarna Flytt:illä voimme tarjota teille asiakkaana. Onko yrityksenne samankaltaisen tai jonkun ihan muun palvelun tarpeessa, jonka voimme ratkaista reippaan ja taitavan henkilöstömme, sekä kuorma-/pakettiautojen avulla? Olkaa yhteydessä meihin, niin voimme kehittää tarpeidenne mukaisen, juuri teille räätälöidyn palvelun.

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!