services image

Fondia

Fondia on yritys, joka koostuu 110 oikeustieteen asiantuntijasta ja tarjoaa räätälöityjä juridisia palveluja. Fondian juristit ovat tunnettuja laajasta osaamisestaan eri aloilla. Fondia tarjoaa juridisia palveluja kaikilla toimialoilla, lyhytkestoisista pitkäkestoisiin projekteihin. Fondialla on toimipisteitä neljässä eri maassa; Suomessa, Ruotsissa, Virossa sekä Liettuassa.

Lue lisää Fondiasta osoitteessa: https://fondia.com/sv

Grabbarna Flytt ja Fondia ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien, kun Grabbarna Flytt:ille annettiin tehtäväksi muuttaa koko Fondian toimisto. Sen jälkeen olemme auttaneet Fondiaa monessa pienemmässä projektissa, sekä myös suorittaneet yksityismuuttoja heidän työntekijöilleen. ¨ Lakitoimistona, meille tärkeitä ominaisuuksia ovat tarkkuus ja luottamuksellisuus, siksi käytämme Grabbarna Flytt:iä, eikä ketään muuta. ¨ – Susanne Enger, Fondia

Onko yritksenne tai työntekijöitänne muuttamassa, tai oletteko jonkun muun räätälöidyn palvelun tarpeessa? Ottakaa yhteyttä meihin, niin kehitämme juuri teidän tarpeidenne mukaisen palvelun. Kuten Fondia, hoidamme myös kaiken kokoisia projekteja – lyhytkestoisista pitkäkestoisiin, pienistä suuriin.

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!