services image

Missing People

Missing People Sweden on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka auttaa omaisia ja poliisia etsintäkuulutuksien julkaisussa ja kadonneiden henkilöiden etsinnän järjestelyssä. Missing People on tänä päivänä valtakunnallinen organisaatio, jolla on lähemmäs kaksikymmentä alueellista osastoa ympäri maata. Organisaation ydin koostuu kaikista vapaaehtoisista henkilöistä, jotka uhraavat aikaansa auttaakseen kadonneiden ihmisten etsinnässä. Visiona on, että kukaan ei katoa, vaan löytyy.

Lue lisää Missing People:in upeasta toiminnasta osoitteessa: https://www.missingpeople.se/sv/

Grabbarna Flytt ja Missing People aloittivat yhteistyön vuonna 2020. Yhteistyön tarkoitus on, että Grabbarna Flytt tarjoaa palvelujaan Missing People:ille ilmatteeksi, silloin kun he ovat logistisien ratkaisujen ja palvelujen tarpeessa. Koska Missing People on voittoa tavoittelematon, väestöä auttava organisaatio vapaaehtoistyöntekijöillä, tuemme ja autamme heitä mielellämme, niin hyvin kuin voimme.

Mikäli organisaationne on samankaltaisen järjestelyn tarpeessa, olkaa toki yhteydessä meihin, niin selvitämme miten voimme olla juuri teidän avuksi!

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!