Behöver du flytthjälp?

Grabbarna fixar allt som du kan tänkas behöva ha hjälp med vid en flytt.
Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig.

Flytt

Grabbarna fixar allt som du kan behövas ha hjälp med vid en flytt. Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig, med såväl hem- och kontorsflyttningar som flyttningar utomlands. Vårt mål är att erbjuda en flytt som tar så lite tid och energi från dig som möjligt.

Transport

Ibland är det inte ett helt hem som behöver packas ihop och flyttas iväg – kanske bara ett tungt och otympligt skåp som ska ner till sommarstugan eller till andra hörnet i vardagsrummet. Ibland är det bara komplicerat och tungt. Inget uppdrag är för litet eller för tungt för grabbarna.

Packning

En flytt eller renovering kan innebära mycket packning. Grabbarna kan hjälpa dig att slå in sköra glas i bubbelplast, vika ihop gardiner och organisera bland flyttlådorna. Vi tar väl hand om era ägodelar. Vi är experter på packning och kan vara en hjälpande hand!

Så här säger våra kunder om oss

Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!

Kenza Zouiten

Grabbarna Flytt

”Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt.”

Om oss

Grabbarna Flytt började år 2015 som ett extraknäck bredvid skolan. Tre grabbar som ställde upp när vänner och familj behövde flytthjälp, för att de gillade att umgås och lyfta tungt. Grabbarnas vilja att hjälpa till och gängets förmåga att ha ett leende på läpparna trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar, gjorde att flyttförfrågningarna ökade.

De tre grundarna insåg att de hade något på kroken. Folk var trötta på gammaldags och oflexibla flyttjänster och uppskattade grabbarnas inställning om att fixa allt som kan tänkas behövas vid en flytt. Snart ville så många ha flytthjälp att sex hårt arbetande armar inte räckte till. Grabbarna Flytt behövde fler grabbar, helt enkelt.

Idag består Grabbarna Flytt sammanlagt av ett gäng på 50 grabbar och verksamheten fortsätter att växa. Med fler grabbar i gänget har flyttfirman utvecklats till ett väletablerad flytt- och logistikföretag med kunder runt om i Europa och med kontor i Helsingfors, Stockholm och Åbo. En sak har dock inte förändrats – Grabbarna Flytt består fortfarande av ett gäng grabbar som är beredda att fixa allt.

3163

Flyttar

13872

Flytt-timmar

68

Grabbar

Facebook-röster: 67

Grabbarna fixar

Vi lovar att fixa allt – men allt kan inte nämnas här. Behöver du hjälp att montera ihop IKEA-möbler? Behöver du hjälp med små tekniska installationer efter en flytt? Behöver du hjälp att flytta bilen? Eller något helt annat? Ring oss! Du vet varför vid det här laget. (Vi fixar allt.)

Be om OffertFlytt-tips

Flytt-tips

 

Börja i tid!

Gå igenom vad du har hemma. Mycket av de saker som finns i hushållet kan troligtvis packas ner en tid i förväg, vilket underlättar dagarna innan flyttlasset går.

Sortera, återvinn och släng

När hushållet packas ner för flytt finns en unik möjlighet att rensa ut och bli av med grejer du inte längre behöver. Sälj på loppis-sajter, ge bort till familj och vänner eller släng bort det du inte längre vill ha. Vi på Grabbarna Flytt hjälper gärna till att sopsortera och köra en runda till återvinningsstationen om det behövs. På så sätt kan vi alla hjälpas åt för en smidig och miljövänlig flytt!

Märk flyttlådorna

Flyttkaos kan undvikas med märkta kartonger. Vad de innehåller, om innehållet är ömtåligt eller tungt och var de ska placeras i nya hemmet underlättar för både grabbarna under flytt och för dig vid uppackning. Färgsystem, nummer på lådorna eller listor fungerar toppen för att skapa ett mer organiserat kaos! Smidigast hyr du plast- eller papperskartonger av oss.

Övrigt att tänka på

Adressändra

Ett måste som är lätt att glömma. Flyttanmälan görs på här. På så vis får bland annat försäkringsbolaget, Skatteverket, din bank, ditt energibolag och andra viktiga organisationer din nya adress i sitt system. Det kan dock vara viktigt att ta kontakt med andra företag som kanske inte blivit meddelade om din flytt, eller skriva i din nya adress när du handlar online. Smsa också den nya adressen till vänner och familj!

Se över dina abonnemang

El, bredband och tv! Vissa abonnemang kanske ska flyttas, andra sägas upp. Lista upp alla företag och ring dem för att berätta om din flytt. Detta är ett ypperligt tillfälle att jämföra priser och villkor hos olika bolag.

Hemförsäkring

Det kan också vara bra att slå en signal eller maila ditt försäkringsbolag. Kolla vad det är som gäller. Om du exempelvis flyttar till en bostadsrätt behövs ett så kallat bostadstillägg. Bor du i hyresrätt? Säg upp kontraktet skriftligt och tre månader innan.

Be om Offert

Christoffer tipsar

”Då ni flyttar har ni en bra möjlighet att bli av med saker som ni inte behöver i ert nya hem. Detta hjälper vi till med vid behov”

Max tipsar

”Ifall allt är ordentligt packat och skyddat löper flyttningen bättre. Men ifall ni inte orkar kommer jag gärna kvällen innan och sköter det”

Niklas tipsar

”Underestimera inte mängden saker. Ifall ni meddelar allt vad ni har på förhand, går flytten betydligt smidigare”