NYHETER OCH BERÄTTELSER

Nyheter

news image STORIES

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

news image STORIES

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt är stolt samarbetspartner för Hotell Regatta i Hangö Finland. Till Grabbarnas arbetsuppgifter gäller det att snabbt lösa logistiska problem som Hotell Regatta stöter på.

news image STORIES

Zarro Inredning

Grabbarna Flytt och inredingsbutiken Zarro samarbetar nära varandra då det gäller mindre leveranser och logistik.

news image STORIES

Bo LKV Mäklarbyrå

Grabbarna Flytt & Bo LKV samarbetade väldigt tätt under 2 års tid och var stadiga pelare åt varandra vid tillväxtfasen av bägge bolagen i Helsingfors.

news image STORIES

Janni Deler & Jon Olsson – Monaco

Grabbarna flyttade åt en av Sveriges största bloggare Janni Delér och Jon Olsson! Grabbarna ansvarade för flytten från Stockholm till Monaco åt Janni och Jon som driver en av Sveriges mest lästa bloggar och Youtube!

news image STORIES

Kenza Samarbete

Grabbarna flyttade åt Sveriges bloggdrottning Kenza Zouiten! Grabbarna ansvarade för flytten i Stockholm åt Kenza som driver Sveriges mest lästa blogg!

news image STORIES

Padelturnering

Grabbarna Flytt har tillsammans under åren utövat allt från hockey på Hartwall Arena till shuffleboard på Kungsholmen. Sedan 2018 har vi också infört en årlig padelturnerning som kronar ett radarpar som är årets padelmästare på Grabbarna Flytt.

news image STORIES

Street Hockey

Grabbarna Flytt är stolta sponsorer av  Street Hockey laget ”Larun Mikkihiiret” som består av ett gäng gamla ishockey- och innebandyspelare.

news image STORIES

Idrottssponsring

Idrotten har alltid varit en stor inspirationskälla för oss på Grabbarna Flytt. Därför brinner vi för att ge tillbaka till idrotten, och stöder gärna mindre lokala klubbar genom sponsorskap

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!