LAGRING

Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Grabbarna har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Grabbarna Flytt löser alla era magasineringsbehov.

Vilken storlek?

Som tumregel vid storlek av förråd och lagringsutrymme räknar vi med att det krävs ca. en tiondel av bostadens storlek i M2. Dock varierar det beroende på föremålen ni skall förvara. Låt våra experter veta vilka grejor ni vill att ska magasineras så avgör vi storleken baserat på det.

Säkerhet

Hela magasineringsområdet är bevakat, samt utrustat med övervakningskameror. Endast Grabbarna Flytt har tillträde i lokalerna. På så sätt kan vi säkerställa att föremålen hålls i tryggt förvar.

Boka magasinering

Är du intresserad av att boka ett magasin hos oss för en längre tid eller bara för några veckor/dagar då ni är mellan bostäder, hör av er till oss så löser vi detta problem för er. Grabbarna Flytt erbjuder skräddarsyddalösningar även då det gäller magasingering.

Skicka in din magasineringsförfrågan antingen via vårt offertförfrågan formulär eller per mail/telefon till nedanstående adress/telefonnummer:

info@grabbarnaflytt.fi / 040 55 22 144

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!