FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Med över
10 000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och har erfarenhet av större kontorsflyttar.

Vi erbjuder det ni behöver!

PRIVATFLYTT

Vi erbjuder allt ni behöver för er privata flytt. Välj det servicepaket som passar er bäst, ur vårt utbud av tjänster. Vi hjälper er med allt från transport av en möbel till helhetspaket för flytt inkl. material, lådor, packning och flytt av hela hemmet. Vi erbjuder även våra kunder magasineringstjänster, flytt av tunga föremål (tex. pianon eller kassaskåp) samt transport av föremål till återvinningscentralen . För större bostäder (+100 kvm) erbjuder vi även kostnadsfri estimering och finns alltid nära till hands för er under hela flyttprocessen.

UTLANDSFLYTT

Drömmer du om att flytta utomlands eller måste du omlokalisera på grund av jobbet? Oberoende vad orsaken må vara, så är vi beredda att hjälpa till och kan erbjuda er trygga transporter runtom i hela Europa. Vi sköter även frekvent flyttar av olika storlek mellan Finland och Sverige och kan på denna rutt erbjuda er konkurrenskraftiga priser även för leveranser av enstaka möbler. Hör av er till oss ifall ni är i behov av utlandsflytt eller ifall ni har återkommande behov av utlandstransporter, så skräddarsyr vi det transportpaket som passar er bäst.

FÖRETAGSFLYTT

För företag erbjuder vi traditionella företagsflyttar i alla storlekar, allt från enskilda näringsidkares kontor till flera hundra arbetsstationer – inget är för stort eller för litet för Grabbarna. Utöver detta erbjuder vi även företag logistiska samarbeten där vi skräddarsyr lösningar som fullgör era exakta behov, såsom regelbunden transport mellan olika kontor, monteringsuppdrag eller gränsöverskridande frakter.
Inför flytten gör vi en kostnadsfri estimering för att säkerställa flyttbehovet och planera flytten så att er verksamhet inte stannar upp pga. flytten.

GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!