GRABBARNA FLYTT

SAMARBETSPARTNERS

news image PARTNERS

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt är stolt samarbetspartner för Hotell Regatta i Hangö Finland. Till Grabbarnas arbetsuppgifter gäller det att snabbt lösa logistiska problem som Hotell Regatta stöter på.

news image PARTNERS

Fondia

rabbarna Flytt och Fondia har samarbetat sedan år 2018 då Grabbarna Flytt blev anförtrodda att sköta hela kontorets flyttning.

news image PARTNERS

Scandinavian Homes

Vi tar hand om all logistik och mycket mer för Scandinavian Homes med specifikt skräddarsydda tjänster.

news image PARTNERS

Zarro Inredning

Grabbarna Flytt och inredingsbutiken Zarro samarbetar nära varandra då det gäller mindre leveranser och logistik.

news image PARTNERS

BO LKV

news image PARTNERS

Missing People

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer.

news image PARTNERS

Crosskey

Grabbarna Flytt och Crosskey utförde ett gemensamt projekt under December månad år 2020.

news image PARTNERS

Matri by Fennobed

Grabbarna Flytt och Matri:s samarbete började på hösten 2020. Vi transporterar och levererar Matri by Fennobed:s produkter åt deras kunder samt monterar dem hemma hos kunden.

GRABBARNA FLYTT REVIEWS

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

image

Dessa killar levererar, tydliga i sin kommunikation och service inriktade. Deras kundservice är snabba att ge respons per mail och väldigt tydliga i sitt sätt att skriva så inga missförstånd uppstår. Vill ni ha en prisvärd flyttfirma utan att tumma på kvalitén. Ja då ska ni höra av er till dom!"

- Bruno.N, Google
image

Trevliga och hjälpsamma grabbar som hjälpte till med min flytt. Jag ville ha grejer flyttat till 2 olika ställen, men det var inga problem alls! Fick snabbt svar på offertfrågan och fortsatt snabba svar när jag hade frågor. Kommer att använda dem igen!"

- Malin, Google
image

Pga coronan kunde vi inte ta oss till Sverige, utan anlitade Grabbarna Flytt för att tömma ett hem och föra sakerna till Finland. Möbler och dyra musikinstrument skulle plockas upp på fyra olika ställen och tas till två olika adresser. Det var helt underbart att ha med Grabbarna Flytt att göra. Alla mina mejl med märkliga direktiv och ändrade planer besvarades omedelbart, alla var superflexibla och supertrevliga att ha att göra med. Vi hade hela vägen en känsla av att våra ägodelar var i trygga händer - vilket de också var. Proffsigt och samtidigt empatiskt. Rekommenderas varmt!"

- Jessica, Google
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon."

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Väldigt duktiga! Fixade transport mellan Finland och Sverige och en flytt inom Stockholm smidigt och prisvärt. Kundkontakten exemplarisk, tydlig och vänlig, vilket jag uppskattar, eftersom en flytt alltid innebär många stressande manövrer att hålla reda på. Rekommenderar dem förbehållslöst, vilket för mig är ovanligt."

- Maria, Google
image

Flytten från Bulevarden ifrån 240 m2 hem med piano o fullt laddad vind gick galant. Rekommenderar varmt!"

- Tomi M, kund (Facebook review)
image

Jag är jättenöjd!! Trevliga och roliga killar som skötte flytten så snyggt. Allt flöt på mycket snabbare än planerat så de frågade om de fick hänga kvar en stund och hjälpa mig med lite småpyssel. De gjorde en störig dag mycket lättare för mig. Inget snack, det blir grabbarna flytt nästa gång också."

- Susanna, Google
image

Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

Otroligt snabb respons redan vid offertförfrågan med anpassad offert efter mina förutsättningar. Jätteduktiga flyttkillar som var mycket måna om att bohaget skulle ta sig från A till B utan minsta skada. Grabbarna Flytt rekommenderas verkligen!"

- Jenny, Google
image

Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga."

- Marianne M, kund (Facebook review)
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!