image image

FLYTT

image image

FÖRPACKNING

image image

LAGRING

image image

MATERIAL

services image

FLYTTHJÄLP

Vi på Grabbarna Flytt hjälper er med till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privat personer. Med över 8000 flyttningar i bagaget har vi varit med om det mesta. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och har erfarenhet av större kontorsflyttar. Vi erbjuder det ni behöver!

PACKNING

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten för att säkerställa att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Grabbarna Flytt erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. Tjänsterna består av, allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att vi fixar allt!

services image
services image

LAGRING

Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Grabbarna har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasineringstjänster för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra magasineringsförråd är allt från 2m2, upp till 10m2. Vid större lagringsbehov kan vi även kombinera förråd så att alla era saker får plats. Grabbarna Flytt löser alla era magasineringsbehov. Hela magasineringsområdet är bevakat, samt

MATERIAL

MATERIAL För en framgångsrik flyttning är det viktigt att varorna som flyttas skyddas noggrant. För att säkerställa detta erbjuder vi våra kunder en rad förpackningsmaterial och lådor av hög kvalitet. Förutom förpackningsmaterialet som säljs, använder vi en mängd olika utrustningar i själva utförandet av flyttningen, till exempel flyttfiltar och remmar för att säkra att varorna transporteras tryggt och säkert under transporten. Nedan hittar ni en lista över

services image
REFERENSER

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

image

Dessa killar levererar, tydliga i sin kommunikation och service inriktade. Deras kundservice är snabba att ge respons per mail och väldigt tydliga i sitt sätt att skriva så inga missförstånd uppstår. Vill ni ha en prisvärd flyttfirma utan att tumma på kvalitén. Ja då ska ni höra av er till dom !

- Bruno.N, Google
image

Trevliga och hjälpsamma grabbar som hjälpte till med min flytt. Jag ville ha grejer flyttat till 2 olika ställen, men det var inga problem alls! Fick snabbt svar på offertfrågan och fortsatt snabba svar när jag hade frågor. Kommer att använda dem igen!

- Malin, Google
image

Pga coronan kunde vi inte ta oss till Sverige, utan anlitade Grabbarna Flytt för att tömma ett hem och föra sakerna till Finland. Möbler och dyra musikinstrument skulle plockas upp på fyra olika ställen och tas till två olika adresser. Det var helt underbart att ha med Grabbarna Flytt att göra. Alla mina mejl med märkliga direktiv och ändrade planer besvarades omedelbart, alla var superflexibla och supertrevliga att ha att göra med. Vi hade hela vägen en känsla av att våra ägodelar var i trygga händer - vilket de också var. Proffsigt och samtidigt empatiskt. Rekommenderas varmt!

- Jessica, Google
image

Flyttade från Stockholm till Nyland (Finland) och det gick alldeles utmärkt. Grabbarna var punktliga, packade bra, säkert och snabbt med mycket bra optimering av utrymmet i lastbilen. De lyssnade på våra önskemål och förstod hur vi ville att de skulle packa vissa saker. Inflyttningen gick likaså utmärkt, punktliga på plats och de bar in sakerna snabbt och säkert och lyssnade på vart vi ville ha dem. Sist men inte minst vill jag påpeka att det kändes väldigt bra att de var lätta att nå på telefon.

- Niklas T., kund (Facebook review)
image

Väldigt duktiga! Fixade transport mellan Finland och Sverige och en flytt inom Stockholm smidigt och prisvärt. Kundkontakten exemplarisk, tydlig och vänlig, vilket jag uppskattar, eftersom en flytt alltid innebär många stressande manövrer att hålla reda på. Rekommenderar dem förbehållslöst, vilket för mig är ovanligt

- Maria, Google
image

Flytten från Bulevarden ifrån 240 m2 hem med piano o fullt laddad vind gick galant. Rekommenderar varmt!

- Tomi M, kund (Facebook review)
image

Jag är jättenöjd!! Trevliga och roliga killar som skötte flytten så snyggt. Allt flöt på mycket snabbare än planerat så de frågade om de fick hänga kvar en stund och hjälpa mig med lite småpyssel. De gjorde en störig dag mycket lättare för mig. Inget snack, det blir grabbarna flytt nästa gång också.

- Susanna, Google
image

"Such a great crew though, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!"

- Janni Delér & Jon Olsson
image

Otroligt snabb respons redan vid offertförfrågan med anpassad offert efter mina förutsättningar. Jätteduktiga flyttkillar som var mycket måna om att bohaget skulle ta sig från A till B utan minsta skada. Grabbarna Flytt rekommenderas verkligen!

- Jenny, Google
image

“Aldrig varit med om en snabbare och smidigare flytt! Vi kommer absolut anlita Grabbarna Flytt när det är dags igen!"

- Kenza Zouiten
image

Jag har erfarenhet av många flyttfirmor och Grabbarna Flytt är med god marginal den bästa. Inget onödigt krångel, flexibel och snabb. Kommer också med lösningsförslag på olika problem i samband med flyttningar. Dessutom är grabbarna trevliga.

- Marianne M, kund (Facebook review)
GRABBARNA FLYTT

VAD ÄN NI BEHÖVER, FIXAR VI DET

Har ni specifika behov i samband med flyttningen som t.ex. mindre installationer eller en runda till tippen, låt oss veta så löser vi det!