GRABBARNA FLYTT

NEWS AND STORIES

news image STORIES

Grabbarna Flytt <3 Evergreen Finland

news image STORIES

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt on Hangossa toimivan Hotel Regattan ylpeä yhteistyökumppani. Grabbarna Flyttin tehtäviin sisältyy Hotell Regattan logististen haasteiden nopea ratkaisemin.

news image STORIES

Zarro Sisustus

Grabbarna Flytt ja sisustusliike Zarro tekevät läheistä yhteistyötä, kun tarve pienemmille kuljetuksille ja logistisille ratkaisuille ilmaantuu.

news image STORIES

BO LKV

Grabbarna Flytt & Bo Lkv tekivät tiivistä yhteistyötä lähes 2 vuoden ajan ja toimivat toistensa tukena molempien yritysten kasvuvaiheessa Helsingissä.

news image STORIES

Janni Deler & Jon Olsson – Monaco

Vuosi on 2016 ja Grabbarna suorittavat kuukaudessa noin 15-20 muuttoa Helsingissä. Netissä liikkuu huhuja siitä, että yksi Ruotsin tunnetuimmista bloggareista Janni-D etsii muuttoapua Monacoon. Lue lisää tästä!

news image STORIES

Kenza Yhteistyö

Vuonna 2017 Grabbarna Flytt oli jo suorittanut runsaasti muuttoja Tukholmaan ja suunnitelmissa oli perustaa uusi toimipiste Tukholman alueelle. Isona apuna uuden toiminnan lanseeraamiselle Tukholmassa oli muutto, jonka kundit suorittivat bloggarikuni

news image STORIES

Padelturnaus

Yrityksen perustamisesta lähtien olemme panostaneet vahvasti ryhmähengen ja korkean työmoraalin ylläpitämiseen yrityksessämme. Perustajien ollessa entisiä urheilijoita on opit otettu huippu-urheilun piireistä. Lue lisää meidän turnauksesta tästä!

news image STORIES

Street Hockey

Grabbarna Flytt toimii Street Hockey joukkueen ”Larun Mikkihiiret” ylpeänä sponsorina. Joukkue koostuu entisistä lätkä- ja sählypelaajista ja se osallistuu vuosittain järjestettävään Street Hockeyn SM-turnaukseen Kampin Narikkatorilla.

news image STORIES

Urheilun Sponsorointi

Grabbarna Flytt toimi kautena 2017-2018 paikallisen käsipallojoukkueen Dickenin ylpeänä sponsorina! Idea urheilun tukemisesta syntyi yrityksen työntekijän Henrikin aloituksesta, ja on siitä lähtien ollut osa toimintaamme.

GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!