GRABBARNA FLYTT

YHTEISTYÖT

news image PARTNERS

Hotell Regatta

Grabbarna Flytt on Hangossa toimivan Hotel Regattan ylpeä yhteistyökumppani. Grabbarna Flyttin tehtäviin sisältyy Hotell Regattan logististen haasteiden nopea ratkaisemin.

news image PARTNERS

Zarro Interior

Grabbarna Flytt ja sisustusliike Zarro tekevät läheistä yhteistyötä, kun tarve pienemmille kuljetuksille ja logistisille ratkaisuille ilmaantuu.

news image PARTNERS

Crosskey

Grabbarna Flytt ja Crosskey suorittivat yhteisen projektin joulukuussa 2020. Crosskey olivat heille räätälöityneiden logistisien ratkaisujen tarpeessa.

news image PARTNERS

Missing People

Grabbarna Flytt ja Missing People aloittivat yhteistyön vuonna 2020. Yhteistyön tarkoitus on, että tarjoamme palvelujaan Missing People:ille ilmatteeksi, silloin kun he ovat logistisien ratkaisujen ja palvelujen tarpeessa.

news image PARTNERS

Scandinavian Homes

Grabbarna Flytt ja Scandinavian Homes ovat tehneet yhteistyötä kesästä 2019 lähtien.

news image PARTNERS

Fondia

Grabbarna Flytt ja Fondia ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 lähtien, kun Grabbarna Flytt:ille annettiin tehtäväksi muuttaa koko Fondian toimisto.

news image PARTNERS

BO LKV

Grabbarna Flytt & Bo Lkv tekivät tiivistä yhteistyötä lähes 2 vuoden ajan ja toimivat toistensa tukena molempien yritysten kasvuvaiheessa Helsingissä.

news image PARTNERS

Matri by Fennobed

Grabbarna Flytt ja Matri:n yhteistyö alkoi syksyllä 2020. Kuljetamme ja toimitamme Matri by Fennobed:in tuotteet heidän asiakkailleen sekä kokoamme ne paikan päällä.

GRABBARNA FLYTT ARVOSTELUT

MEISTÄ SANOTTUA

image

Aamupäivällä soitin, että omat voimat alkaa loppua muuton viimeistelyssä: suurin osa jo muutettu, mutta vielä vaan omakotitalon kellari ja varastot ovat täynnä kaikkea sekalaista. Iltapäivällä nämä kaverit saapuivat kahdella autolla ja hyvällä asenteella pakkasivat ja tyhjensivät paikat. Osan veivät sorttiasemallle ja loput saivat mahtumaan liian pieneen varastoon. Paras palvelu ikinä!”

- Minttu O., asiakas, Google review
image

Toimistomme muutto sujui mallikkaasti ja kuten oli etukäteen sovittu sekä hinnan että aikataulujen suhteen. Yhteydenpito oli helppoa ja nopeaa. Suosittelen ehdottomasti.”

- Riikka S., asiakas, Google review
image

Kaikki tapahtui juuri niinkuin oli sovittu! Täsmällisiä, luotettavia, kohteliaita ja osaavia. Kaikki, mitä hyvältä muuttofirmalta voi odottaa. Kaksi hankalaa esinettä saatiin tuotua vaikeista portaista helposti. Suosittelen lämpimästi!”

- Antti K., asiakas, Google review
image

Grabbarna Flytt helped us move from Hjorthagen to Vasastan and after barely 5 hours we were done. I’m so happy they helped us, I don’t think you can find faster guys than them!”

- Kenza Zouiten, influencer & blogger
image

Kaikki toimi kuten pitääkin, nopeaa ja luotettavaa toimintaa alusta loppuun. Voin suositella, aion itse käyttää jatkossakin.”

- Timo L., asiakas, Google review
image

Todella tehokas muutto, tullaan ehdottomasti seuraavassakin muutossa käyttämään Grabbarna Flyttiä.”

- Satu H., asiakas, Google review
image

Superkundeja, hieno asenne ja ylipäätään loistavaa asiakaspalvelua koko buulaagilta. Tapaus oli varsin kinkkinen sohvagate ja ylimääräisiä kapuloitakin pyöri rattaissa. Grabbarna fixar allt, sanovat. Niin tekivät. Ei onnistunut Posti, eikä Niemi.” Tack, grabbarna. Teitä on ilo suositella.

- Mervi K, asiakas, Facebook review
image

Luckily we had some incredible help from Grabbarna Flytt who picked up all of Jannis stuff in Stockholm and drove it down here. Such a great crew, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!”

- Jon Olsson & Janni Déler
image

Vuosikymmeniä tapahtumatuottajana toimineen kokemuksella voin todeta, että Grabbarna Flytt -konsepti toimii kaikin puolin ihailtavan kiitettävästi.”

- Pertti S., asiakas, Google review
image

Joustava ja sujuva palvelu. Ystävällistä ja tehokasta työtä. Paras muuttopalvelu ikinä.”

- Minttu O, asiakas, Facebook review
image

Todella ammattilaisia. Kaikki sujuu ”kuin tanssi” Huomaavaisia, huolellisia ja todella ystävällisiä. Paremmin ei voisi muutto mennä?”

- Panu I., asiakas, Facebook review
image

Kundit hoitivat muuton huolella, joustavasti ja hymyssä suin, kuten lupaavatkin. Iso kiitos!”

- Hilla S., asiakas, Facebook review
GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!